Cautare

1030 de rezultate pentru "accidente rutiere 19 dec" (4.02 secunde)
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 3 din cadrul Brigazii Rutiere.
Conform statisticilor publicate de Comisia Europeana, anul trecut, aproximativ 20.600 de persoane au murit in urma accidentelor rutiere, fiind vorba, fata de 2021, de o crestere de 3%.
Aceasta are ca scop prevenirea vatamarii copiilor si adolescentilor prin accidente rutiere, prin formarea abilitatilor, competentelor si comportamentului rutier responsabil, in calitate de pietoni, biciclisti si, mai tarziu in calitate chiar de soferi.
- Sumele aferente amenzilor percepute pentru contraventii rutiere vor fi varsate intr-un cont unic deschis la Trezorerie, din care vor fi transferate ulterior catre primarii si care va fi verificat de catre Politie.
Tot in timp ce patrula in trafic i-a venit si ideea de a conversa cu soferii prin intermediul grupurilor destinate acestora de pe Facebook, unde, de cateva luni, a devenit o prezenta obisnuita postand sfaturi, noutati legislative, teste rutiere, ba chiar si dojene si fotografii cu urmarile unor accidente rutiere, devenind in scurt timp initiator de conversatii.
De altfel, directorul Arhivelor Nationale este de parere ca cel putin una dintre solutiile propuse va rezolva si problema sediului unei alte institutii subordonate Ministerului Administratiei si Internelor, si anume a Serviciului Politiei Rutiere Constanta, plimbat in ultimii ani prin mai multe locatii.
Autoritatile romane vor sa dezvolte transporturile pe rauri, in contextul in care la nivel european este una dintre solutiile la presiunea crescanda exercitata de transporturile rutiere si feroviare, a declarat Traian Basescu, citat de Mediafax, la conferinta paneuropeana de transporturi pe cai navigabile interioare, desfasurata la Palatul Parlamentului.
Problema o constituie proasta amplasare a intrarii supermarketului, din cauza clientilor fiind provocate adevarate ambuteiaje rutiere. ... Pe langa aceasta, numarul accidentelor rutiere, de cele mai multe ori datorate vitezei, au crescut drastic.
În cazul fericit în care automobilele sunt înmatriculate în România, tot dureaza câteva zile pâna când parvin informatiile de la Biroul Politiei Rutiere privind proprietarii.
Furnizorii ale caror bunuri divizibile sunt distribuite prin utilizarea retelei de drumuri publice din Romania au obligatia sa aiba in dotare, in punctele de incarcare, instalatii de cantarire a vehiculelor rutiere.
La stabilirea amplasamentului lucrarilor s-a avut in vedere indeplinirea cumulativa a urmatoarelor cerinte tehnico-economice si economico-sociale, realizarea legaturii rutiere directe intre zona de Nord si zona de Sud a Portului Constanta, precum si realizarea conexiunii rutiere intre podul de la gura Canalului Dunare - Marea Negara, varianta ocolitoare a municipiului Constanta si autostrada Bucuresti - Constanta.
Criza financiara a facut ca tot mai putine persoane sa fie interesate de achizitionarea unei masini noi, asa incat numarul inmatricularilor noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor a scazut, in semestrul I din 2009, cu 17,4% fata de perioada similara a anului trecut, iar cel al inmatricularilor noi de vehicule pentru transportul marfurilor cu 48%.
Decizia Ministerului Transporturilor de a aduce modificari contractului colectiv de munca, pare sa nemultumeasca angajatii Autoritatii Rutiere Romane, in conditiile in care noile reglementari le interzice specialistilor ARR sa fie asociati sau administratori la firme de transport, sa predea cursuri pentru atestate de transport sau sa aiba scoli de soferi.
El a adaugat ca secretarul de stat din Ministerul Transporturilor Eusebiu Pistru, directorul general al Autoritatii Rutiere Romana, Iancu Craciunoiu, si directorul Directiei Generale de Transporturi Rutiere din cadrul ministerului de resort, Sorin Sarbu, reprezinta un grup de interese pentru firmele de transport neautorizate.
Domeniile cele mai tentante pentru investitorii chinezi sunt cel energetic si cel al infrastructurii rutiere, potrivit unei informatii transmise de Ministerul Economiei la solicitarea HotNews.ro.
La solicitarea ZF, CNADNR a trimis rezultatele recensamantului general al circulatiei rutiere, realizat in 2010.
5/2011 privind cresterea sigurantei rutiere. ... 5/2011 pentru aprobarea unor reglementari privind cresterea siguranței rutiere, care modifica unele articole din OUG nr. ... 109/2005 privind transporturile rutiere.
In locul acestuia, raman insa tot mai multe gropi si un carosabil de multe ori impropriu unei circulatii rutiere normale intr-o tara europeana, in Europa secolului XXI. Fireste ca toate acestea reclama actiuni energice din partea guvernantilor si ample lucrari de reabilitare a infrastructurii rutiere.
Daca punem la socoteala si faptul ca tarile au suprafata mai mica fata de a Romaniei, constatam ca interesul pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere in aceste tari a fost mai mare decat in Romania. ... Inclusiv in domeniul infrastructurii rutiere.
Trebuie sa sustinem dezvoltarea infrastructurii rutiere. ... Sustin in continuare dezvoltarea infrastructurii rutiere, navale, feroviare, aeriene, sustin prezentarea documentului la Comisia Europeana , precum si adoptarea Master Planului.
google-analytics.com